Flying Twitter Bird Widget By Blogger Modifiye

Bu Blogda Ara

21 Aralık 2011 Çarşamba

 Stilist Olan yakın bir arkadaşımın isteği üzerine çalışma masası için kutu boyadım.  Objeyi öncelikle bej rengine boyadım. Sonra Antik Mavi ile üstünden fırça ile geçim kurumasına izin vermeden hemen penye bir bezle sildim. Bu arada penye bez hafif nemli olmasına özen gösterdim böylelikle boyayı silerken daha akıcı oluyor. Üzerinede zımpara atınca daha eski bir görüntü verdi.
 Tabi arkadaşım bir stilist olunca ve moda ile de yakinen ilgilendiği için kutuda kullanacağım dekupaj kağıtlarınında temaya uygun olmasını istedim. Bu arada dekupaj kağıtlarını kutunun üzerine gelecek şekilde kestikten sonra kenar kısımlarını çakmak yardımıyla biraz yaktım. Malum daha eski görünsün diye :)
 Kutunun kenar kısımlarına dantel tasarladım. Danteli dekupaj tutkalı ile yapıştırdım. Gayet sağlam oldu. Birde bu kadar eskilik yetmez diyerekten Kutunun yine kenar çıkıntılarına ince bir fırça ile kahve rengini sürüp yine penye bez ile sildim.
 İşte Bu kadar. İçime sinen bir iş oldu. Güle güle kullansın.

4 yorum:

  1. Gerçekten de çok şık olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim. İnsan kendi yapığını beğenip övmesi pek alışık olduğumuz bisey değil ama baktıkça güzel yaptım beee diyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Muhterika_ahsaplar27 Ocak 2016 08:44

    Ellerinize saglik cook guzeller

    YanıtlaSil