Flying Twitter Bird Widget By Blogger Modifiye

Bu Blogda Ara

6 Şubat 2012 Pazartesi

Bardak altlığı

 Objeyi öncelikle krem rengine boyadım. Sonra yan kenarlarına denk gelecek kısımlara kahve rengi Antique eskitme boyası ile boyayıp kurumasına izin vermeden nemli penye bez ile silip eskitme uyguladım tatlı bir kahve rengi oluştu.
 Peçeteyi kestim. Objeyi peçetenin üzerine koyup kalıp çıkartım önce peçetenin boyutları kalpten biraz daha küçük oldu ki yanlara taşmasın diye. Ve peçete tutkalı ile peçeteyi yapıştırdım. İyice kurutuktan sonra ince zımpara ile kenarlarını hafif zımpara yaptım, yaparken peçeteli kısımlarıda hafif zımparaladım ki eskitme tam olsun diye.
 Son işlemde vernikleme.
 Havalar soğuk olduğu için ben salep içmeyi tercih ettim. :)

10 yorum:

  1. Çok cici olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Tüm çalışmalarınız çok cici, tebrikler:) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
    Birde kullandığınız peçeteler çok güzeller bir önceki tepside olan mavi güller gibi nacizane bir peçete delisi olarak dikkatimi çekti:)))

    YanıtlaSil
  4. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Merah hanım bende bir peçete delisiyim açıkcası gördüğüm heryerde almadan yapamıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok ama çok zarif olmuşlar. Ellerinize sağlık. Bir de bir önceki postunuzda peçeteyi papatya şeklinde kesip uygulamanıza bayıldım. Bence çok yaratıcı ve pratik bir çözüm olmuş. Tekrar ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Bu peçeteden bende de vardı :) hatta görmüştürsünz bloğumda çerçeve yaptım :) kenarlarını ne yapsam diye düşünüordm sizin bu yaptığınız bardak altlığını gördm çok hoşumagitti demek dedim böylede kullanılabiliyormuş :)

    YanıtlaSil
  7. 1GÜL, tavsiyem kendine bir peçete kırpıntı kutusu oluştur. kestiğin peçetelerin kırpıntılarını atma ilerden ne şekilde ne objede kullanacağın belli olmaz. o yüzden hazır elinin altında olsun. bir bakmışsın farklı bir yerde farklı bir şekilde işine yaramış olur. :))

    YanıtlaSil
  8. Hıhı bencede bunu görünce anladım :) ben attım bile :) ama daha atmicam :)

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel olmuşlar, peçetenin deseni de çok hoşmuş, ellerinize sağlık.
    Sevgiler AYŞENUR

    YanıtlaSil